Jdi na obsah Jdi na menu

Cesta za skřítky

10. 2. 2019
Dětský kroužek Záhoráček se zabývá jak tvořením a kreativitou, tak i sportem a hraním, ale především nápadem pro všechny nadšence.

Celý tým Záhoráček přichází s projektem "Cesta za skřítky", kterým vyzývá organizace, rodiče, prarodiče - no zkrátka všichni lidičky, kteří mají šikovné ručičky.

Jak se do projektu zapojit?
Vyrobte skřítka/trpaslíky z čehokoliv - papír, seno, železo, dřevo, plast, keramika...ušít, uplést, uháčkovat, vyřezat,...
Může být: tlustý, hubený, barevný dle gusta, různě veliký - ve fantazii se meze nekladou.
Skřítci se budou vybírat v měsíci březen každý pátek od 17-19 hodin v dětské klubovně Záhoráčku na Velké Záhornici.
Pochlubit se Vaší prací můžete na facebooku Hasiči Záhornice a to přidáním fotografie na naší zeď a nazvat: "Cesta za skřítky"

700067_article_photo_mceuz7a_600x.png

Co se skřítky plánujeme?
Projekt "Cesta za skřítky"je výzvou, která propojí naše vesnice, a to trasou/okruhem, která se pro Vás otevře od léta do podzima.
Skřítci budou rozmístěni na trase a Vy procházkou po krajině, cestou za skřítky budete potkávat své bytosti propojené s úkoly, příběhy, hledáním "kešky", kde budete moci průchod trasou zpečetit podpisem.
Den otevření trasy se všichni dozvíte a to zprávou z obce Trnov. Mapy a potřebné instrukce půjdou vytisknout, nebo vyzvednout na určených místech.


Nezbývá než si popřát práci zdar, cestě za skřítky též, na Vaši spolupráci se těší kroužek Záhoráček.
TIP NA VÝLET: no přeci "Cesta za skřítky"